buhu!

Nu har jag haft jullov allt för länge känner jag. Jag blir bara tjock. Idag ska jag fixa bloggdesigner och sen plugga! Träningen börjar jag med igen efter nyår:') lite seg får man vara!

Btw, sara klagar på sitt hår, ni ska se mitt.

Ännu en jobbdag!

Idag ska jag jobba, sedan ska jag och Stef till Linnsu-Leia och spela tv-spel, sällskapsspel och dricka ett par öl! Iom att hon har varit borta hela julen och stef har varit borta i jul, så måste vi ju ha en liten get-together innan jag far iväg till skåneland på Söndag!

Är så sjukt sugen på att klippa mig. Men jag vill även ha lite längre hår. Men detta stadiet mellan att det är kort och långt är så jäkla jobbigt, kan inte göra ett skit med håret. :P Jag har så himla fina hårstrån, många, men jättefina, så det är svårt att sätta upp ordentligt. Allt bara kasar av. Haha.

Här får ni lite bilder på hur jag har haft det förut!



Serieyra!

De flesta serierna vi kollar på har haft uppehåll nu ett tag. Men ÄNTLIGEN! Nästa vecka börjar alla dessa igen.

2/1 - Pretty little liars
5/1 - Greys, Secret circle och Vampire diaries
8/1 - Desperate housewives och Once upon a time

Sen ska vi inte glömma Walking dead som börjar igen i februari eller Game of thrones som börjar sista mars!

Varning för gnäll!

Jag blir så himla irriterad. Vartenda gång vi ska tvätta är det någon som tvättar på vår tvättid. Jag har förnärvarande lite problem med mitt knä så det gör ganska så ont att gå upp och ner i trappor. :( Och vi bor ju längst upp och tvättrummet är längst ner.

Det är förövigt därför som jag har varit så oaktiv, jag har degat ner mig i vår soffa totalt och bara spelat zelda sedan julafton. :P Nu är kät dock lite bättre! Lite mindre svullet och göra mindre ont. Så jag ska jobba på fredag igen. Puss.



mitt högra knä ser ut så där, för er som var nyfikna!

idag


Avslutad tävling!

Nu är det såhär att det var inte många som ville vara med i vår awesomea tävling om designer. Och vi troopies känner oss extra snälla såhär i juletider så alla som var med kommer att vinna! In your face ni som inte var med! 


Så stort grattis till:
Gittan
Mikkis
Lova
Elsa

Designerna kommer att påbörjas någon gång när stef kommer hem. Så ni kanske får dem lagom till 2012!

Galen illis av Tina Axelsson!




Helt utomordentligt asnajs!

För att besöka hennes blogg klickar ni bara på bilden. :)

Jul i Falun!

Eftersom att jag jobbar hela julen så firade jag och Maximiliam jul ensamma i TroopCrib (om man inte räknar med katterna dvs). Jag jobbade till 15:00 på självaste julafton, sedan så kom jag hem och började koka ihop lite julmat! Blev inte så mycket men vi fick ändå till; Köttbullar, prinskorv, ägghalvor med majonäs och rom, varmrökt lax, rostbiff, julskinka och Leos frestelse. (Familjen Leo's egna frestelse. Helt ansjovisfri och full med grädde och julskinka. <3 Mmm grädde.) Utöver dessa godsaker så hade vi gjort julgodis! Marsipanbollar med nougat doppade i choklad och polkagris-choklad-kola.

Det blev en awesome jul. :)
Jag somnade dock vid niotiden i soffan. Slutkörd som jag var. ^__^ Max roade sig med min julklapp från honom. Zelda Skyward sword. Hehe. Nu följer lite bilder!





Justja, vi i TroopCrib fick en helt awesome julklapp av min pappa! :) Det var tillochmed Addresserat till 'TroopCrib'. Lite bra är han allt min papi. :D

Jul i Laxå

Jag överlevde tågresan hem! Vilken tur. 
Igår hade jag och mor en väldans trevlig myskväll med Jägarna två och massa julkakor^^ Idag har vi varit en sväng i laxås stora centrum och nu ska det snart fixas julskinka! Omnomnomom. Ni får inga bilder. Jag är hemlig och går runt med världens bästa underställ+leggins.. hihi

GOD JUL!

ännu en ursäkt!

Ja, vi är jävligt bra på ursäkter. Men juletider = stresstider!
Nu är Stäff i Laxå hemma hos sina föräldrar och jag sitter kvar i troopCrib då jag ska jobba hela julen. Men nog kommer jag fira jul alltid! Jag ska fira den med min kära pojkvän som stannar kvar i Falun och umgås med mig hela helgen! (förutom de 80% av den som jag jobbar dvs..)

Vi vann förresten en illustration i fina Tinas illustrationskallender! :D Glada troopies!

Vi kommer lägga ut bilden så snart vi får den, så länge så kan nu ju alltid besöka hennes blogg genom att klicka HÄR.


Puss och adjö för tillfället. :)

Åh, ni får en "vinterbild" på mig också, för att jag är så söt.

Segistroopies

Vi i troopcrib ber om ursäkt för vårt bristande engagemang till bloggen nu denna veckan. Vi har inte gjort mycket mer än vad vi vanligtvis gör. Jobbar och Pluggar. Samt så har det blivit mycket klagande från Saras sida då ho har ont i knät! Så ännu en gång, vi ber om urskt för att vi har varit lite dåliga, men det blir ändring på det nu! :D

KRAM!

Crazy shit!

Det jag var så glad över för några dagar sen var att Pearl Jam äntligen kommer till sverige. Och den 15e köpte vi biljetter. Jag och markus. Jag ska åka med min favoritperson och se mitt favoritband. Hur episkt är inte det? Jag tror jag dör en smula.
Livet leker i troopcrib btw, idag har vi tvätt och städdag^^

say whaat?

Jag och Helibelli har bokat en fotostudio och ska fota lite idag till vår slutuppgift i bildbehandlingskursen. Räkna med läder, korstetter, vapen. blod, svett och tårar. Här ska fotas. Men först! Äta lussebullar som jag köpte igår. Omnomnom.

Förresten. Jag har inget fluffigt dreadshår kvar, skönt!

Sovdags!

Hejhej hallå!
Har jobbat rätt mycket sista tiden, gått på utbildningar och möten. Imorgon är jag dock ledig och det ska firas med SOVA! Najs. Ska även försöka sätta upp lite hyllor på väggarna med min fina, nya, slagborr. På onsdag ska det bli planeringsdag med hela arbetsstyrkan. 08:00 - 17:00 Whoop-de-do! Lång dag men det är värt det! Planering & förändring mot det bättre är alltid bra inom vården. Är glad att jag jobbar på ett så bra ställe som jag gör. Är faktiskt till och med pepp på att gå till jobbet oftast! Ibland är det ju jobbigt när man är lite trött. ^^ Men det tycker väl alla!

Ha det bra mina fina! / Sara

Bra att veta


Om man nu ligger så där på sin dator så tycker jag man får skylla sig själv.
Eller vad säger ni?

En skadad berättar: ”Somnade över min laptop och nu har jag tredje gradens brännskador”.

Jag säger: Suck..

Lite förälskad i en låt

Jag har dyrkat Lalehs musik ganska länge nu. I synnerhet "Han tuggar Kex", den är så himla vacker. Idag kollade jag på 'Så mycket bättre' Lalehs middag. Och Mikael Wiehe's version av Han tuggar Kex är så jävla bra. Skönt gung i den och ja, den blev bara så jävla mycket Wiehe!

Det var bara ett litet inlägg nu innan jag beger mig till jobb. Åter 21:30! Ha det bra. :)

Ni får vara nöjda med Lalehs egna version, då inte Wiehes finnspå tuuben ännu!



När man egentligen borde plugga

Gamla bilder på små tjejer! Visst är vi söta?

Sara - Fredagsmys

Vilken tokmysig kväll. Jag och min fina Maximiliam har suttit och spelat Wii och skrattat som attans! :) Hur trevligt som helst har det varit, nu ska vi dricka lite glögg och kolla på film, sedan blir det sängen! Hoppas ni alla har haft en lika fin Fredag som jag har haft! Kram på er.

För att visa er hur hemskt, as-äckligt,  söta vi är så var jag tvungen att göra ett kollage. Tihi.


Sara - Nördtjej




Det suger lite att man måste till jobb när man har något så här kul att nörda med. Attans! Men ja, måste tipsa folk om detta spel. Verkar än så länge sjukt bra. Och jag har bara spelat i typ en timme. Är fast.

Kolla det här!



En helgrym tjej som tar illustrationer och konst till en annan nivå enligt oss! Vi älskar hennes bilder, tavlor och hennes utseende, SNIGG CHEI! :D Nej, men ärligt, ni borde kolla in henne.  Och köpa lite tavlor. Klicka på bilden för att komma till hennes blogg! Ehehehe.

Puss.

eeehehehe

Nog för att det är awesome med en ny konsol, men det inte det jag gläds åt just nu. Vad som gör mig glad får ni veta nån gång efter den 15e. Får ni inte veta har jag antagligen börjat hata världen och alla äckliga snåla jävlar som ska tjäna pengar på allt och börjat ruttna på mitt rum. Men räds icke! För den 15e SKA jag vara ännu gladare och den 7/7 kommer jag att grina och min hjärna kommer sprängas av överbelastning. Åh, jag längtar redan ihjäl mig!

Paket?



Ja, det där var vad som fanns i paketet jag hämtade ut häromdagen. Det och lite annat smått och gott som min Mami skickade med. :) En hel del andra spel också. Bland annat Wii Party,  Super smash bros brawl och sedan köpte jag Mario Party 8 också :') Nästa iköp: ZELDA! tihi. Och eventuellt Donkey Kong. Hur som haver, nu ska jag snart till jobb så vi hörs senare.

Kram Sara

Vi ser det snöar

Måste dela med oss av en dålig mobilbild på all snö som faller ner!
Och utsikten från vår balkong.



16/16 -stefff

Egentligen kan jag inte välja bara en låt. Men varje gång jag sitter på bussen och känner mig otaggad på skolan tar jag fram iPoden och lyssnar på den här. Har nog haft den som pepplåt sen gymnasiet. Annars blir det mycket gammalt awesome som man gillade när man var liten, MmmBop, Barbiegirl eller nåt annat skoj!



16/16 - Sara


Grand finaleee på denna 16-dagarsgrejen dådå! :D En låt som gör mig lycklig? Förstår ni hur svårt det är att välja? Jag älskar musik i alla dess former. Mer eller mindre iallafall. Det finns inte bara en låt som gör mig lycklig. Musik gör mig så himla glad. Men musik gör mig inte lycklig, det är väl jag själv som gör mig lycklig genom musiken. Eller? :P Jag ska iaf bjuda på en låt som gör mig pepp i alla lägen! Mest pepp på att dansa och leva rövare! ;)

Enyoy!


13, 15/16 - steffff


besöksrekord!

Till alla som besökt oss och ett mega-tack till er som kommer tillbaks och kommenterar!

Ni har väl inte glömt tävlingen om bloggdesignen va?:O 
>Kolla in den<

15/16 - Sara



Skulle jag bara få se två filmer i resten av mitt liv så skulle det nog bli dessa två. Efter noga övervägande kom jag fram till att jag nästan bara kollar på dessa två filmer iaf. (Givetvis en hel drös med serier också, men det räknas ju inte) Älskar dessa filmerna. Mel Brooks och sin dumma humor och ja, Hayao Miyazaki's magi. :') Underbart!

Day 14/16 - Sara&Stäff



Igår lagade Sara mat till TroopCrib + Bihang! (dvs våra två pojkvänner) Det blev kryddiga Färsbiffar med en fyllning av ChiliGouda! (lokalproducerad och köpt på julmarknaden i söndags!) Till detta serverades det Pommes med diverse såser och grönsaker! Det blev megagott, men mer ost i nästa gång. För ost äger.


håhåhå - Sara

Hej hej hallå bloggen!
Dags för en uppdatering känner jag! Idag så ska vi till Kupolen, ett köpcenter i Borlänge, och inhandla lite nödvändiga saker, och lite onödvändiga! Med framförallt ska vi väl leta julklappisar!
Efter denna shoppingtur så ska vi hämta paket till mig! ;) Vad som finns i det paketet får ni se senare!

KRAM

13/16 - Sara



Min absoluta favoritförfattare (av extremt många omtyckta författare), Dean Koontz. Hans hund, Trixie, som har inspirerat honom mycket hade jag också velat träffa, men tyvärr är denne hund nu mera avliden. Men åter till Dean Koontz! Hans fantasyinspirerade thrillers är helt absurda. Serien om Odd Thomas är helt magisk. Ärligt, alla BORDE läsa dessa böckerna. Första boken blir även film nu nästa vår! För att läsa mer om Odd Thomas, besök Dean Koontz hemsida och läs en intervju med Odd Thomas. Eller varför inte besöka Odd Thomas egna Myspace? ;) Adjö på er!

Klicka här för att komma till Intervjun

Klicka här för att komma till Myspace

12/16 - Sara


- Någonting jag ångrar


Oj, sent bloggande idag! Det har varit mycket serie (American Horror Story) och film idag! :) Någonting jag ångrar.. Hmm. Det finns säkert massor som jag ångrar, fast samtidigt inte. Allt jag har gjort har förmodligen lett till att jag hamnade här i Falun! Vilket jag är väldigt glad över! :) Men om jag ska välja något så där spontant, så är det att jag glömde min takkrona i min förra lägenhet! Ja, jag vet en skitstor takkrona och jag GLÖMMER DEN? Seriöst, jag var inte helt vaken när jag flyttade. Som tur var så  hann mina föräldrar hämta den innan nästa människa flyttade in. :) Nu är nästa moment att föröska få den till Falun bara. Om inte mamma hade tänkt att ha den i sitt vardagsrum för evigt. ;) Så ja, det var nog allt jag hade att bjuda på! Nattinatti!



Btw, det verkar som om att vi har lite problem med bloggen? Fattar inte varför vår design aldrig ska få vara som den är. Dåligt Blogg.se, dååååligt! Vi fixar det imorgon tho, Gnite. :)

Det här har vi gjort idag

Jag har pluggat(lekt i photoshop) och sara har tittat på. Nu vet vi inte vad vi ska göra.. Senare ikväll ska vi nog på bakkalas hos grannen. det blir mys. 

Vad tycker ni om bilden btw? Konstruktivkritik behövs! Tack.

10,11,12 /16 -stäff

10. Mitt drömbröllop
Jag har nästan alltid tänkt att jag inte vill gifta mig. Men ju äldre jag blir så tycker jag att det bara blir finare och finare att göra en sån sak. Grejen är att jag är allt annat än kristen och jag ser det som en väldigt kristen grej, varför ska man lova gud att man ska hålla ihop? Men om jag gifter mig, ska det vara med markpuss. Och vi ska ha en såndär fin bild från vårat bröllop, bilderna är det viktigaste!^^ bröllopsbilden hittar ni >här<

11. Jag för ett år sen
Vad ska man säga, det händer inte så mycket på ett år. 

12. Något jag ångrar.
Att jag lämnat min bärbara hos mina föräldrar. Jag har endel grejer på den som jag behöver.

Fullt upp i troopcrib

Vi pluggar, jobbar, tränar och lagar mat. Ingen tid för bloggning:( Och nu har vi supermys med en serie som vi helt missat! Den verkar lovande, men lite udda. Ha en trevlig kväll!
/troopies

11/16 - Sara


10/16 - Sara


Julklappskalender!




Nu har vi börjat öppna vår kalender! Den ser lite tom ut på bilden, men den är sprängfylld nu! :D Idag fick Steffi ett par gråa, varma knästrumpor av Sara och Sara fick kylskåpsmagneter av Steffi. (Väl behövda vill jag lova!) Imorgon ska vi börja lägga upp bilder på våra paket. Vi är som två små barn nu runt julen. Igår vid midnat så firade vi in den 1:a december med nykokt chokladkola! :) Det blev supergott och det var ju bara provkokningen! Snart kommer det mer bilder på julgodis och annat snaskigt! KRAM PÅ ER

Om du inte har en egen julklappskalender så som vi har så kan du ju alltid vara med hos Emma! Klicka på namnet för att komma till hennes bloggkalender! Superkul!

Limitbreak Review!

Awesoooome! Igår körde de akustiskt med en banjo! Det var helt fantastiskt kul attt lyssna och se på. Killarna i Limitbreak är helt fantastiskt duktiga. Det enda som sög var belysningen på Pitchers, Så Stef fick inga bra bilder. :( Men det var ju inget Limitbreak kunde rå för!


Om ni infinner er runt Gävle så gå på deras spelning! Det är verkligen värt det!
Klicka --> HÄR <-- för att komma till eventet på Facebook. För att lyssna på deras musik på spotify klicka på bilden nedan! :) (lite sent med en Halloweenbild men den är rätt awesome, så det får bli den ändå)





RSS 2.0