Killarna har börjat videoblogga!

Vill ni se mer? Gå in på http://www.youtube.com/user/lmtbrkTV

Flååt!


häppy stäff:

Eller ja, första för den här terminen. Nu börjar jag andra året på grafisk design. Jag har fortfarande inte kommit på om det är det här jag vill bli, men utbildningen är rolig och ibland tycker jag att det känns awesome. Så ja, vi kör på!

Partytrooper


Saras wraaath


stäff says:

Haha jag började idag och kan inte slita mig. Zombies är lite av en favoritgrej, och ett zombie survival-spel? Kan inte bli bättreeee! Gosh! (det finns på facebook om ni inte sett det redan)
Jag har btw tvättat så mkt nu så jag vill spy, tvättat i maskin och för hand! Till och med madrassöverdraget till sängen.. Duktig tjej! Imorn blir det städdag. Heja heja!

Uppdatering från Saras-corner


Stäff


Grabbarna jobbar på. Video nr4.


Tillökning!


Vill ni veta mer?


Ändring!

En söt läsare har förmedlat att det kan vara aningen svårt att hålla koll på vem som är vem. Vi ska styra upp det hela. Vi lovar.

1. Det kommer ett nytt inlägg där vi beskriver oss, vad vi gör osv.
2. "Vill du veta mer"-länken i menyn ska ska också fyllas på!
3. Vi kommer märka ut våra enskillda inlägg på nåt bra sätt.
4. Kanske en ny design där man kan se direkt vem som är vem..?


Har ni någon idé så säg till! :)

GoGoGo!

Idag gör jag tenta nr2 för den här veckan! Duktig tjej. Idag blir det hemtenta i foto fram till lördag. Jag känner mig faktiskt taggad. Iaf, jag glömde anmäla mig till några i våras, men det är nästan lite skönt, man kommer in bra i skolan direkt. Jag har en tenta nästa vecka också, den ska jag äga! Var 1,5 poäng ifrån g... 1,5!? Borde köra på vg den här gången! Yeah.
Igår hade vi lite mys här förresten, Markus och Max var här och vi käkade pizza och sen blev det efterlängtade pothead på bio. Falu-bion är mysig, det är alltid något fel, men igår funkade det perfekt! Vi har fått en AWESOME sak där ifrån btw.. IIhihih^^ Men det får ni se en annan dag:)

dags att..


rubrikskit


Kalas!

Jag och min kamrat Tösen var igår på inflyttningsfest hos grannarna som bor precis under mig och Stäff. Det var väldigt trevligt och nu har nog min lista över bekanta i falun 4 dubblats. Det är najs. :)

 

Ville mest bara springa förbi och säga hej! Har inga roliga bilder och så. Men det dyker säkert upp någon festbild snart. :) Vi hörs vänner. Adjö och ha en bra Lördag. :)


Höst? ..

Frmodligen inte höst riktigt än, men det har varit så sjukt kallt (för att vara 'sommar') de senaste två dagarna. Här har det varit mellan 10 och 15 grader. Jag lider med Stäf lite, uppe i fjällen. Där är det förmodligen kallare. Men hon får iaf fiska och ha folk att umgås med!

Fast det har ju jag också. Trots att alla personer jag känner i Falun är borta på en och samma gång (hela 5 personer) så har jag hittat mig en riddare i snygg kavaj som har kommit och underhållit mig. :) Min kompis Tösen är här på besök och stannar till lördag eller söndag. :) Snällt!

 

 

 

Saknad tok.


wooah!

packeli pack!
Har massa att fixa, har ingen väska som är perfekt, antingen för liten eller för stor. Dagens i-landsproblem? Think so. Iaf, fjällen kommer bli nice, jag har googlat lite och röding ska finnas i fjällen, aka Salvelinus alpinus! Förutom att fiska så ska jag på lämmeljakt. Lemmini, hur awesome är inte deras namn på latin? haha. Snutt.
Btw ni behöver inte sakna mig allt för mkt. Jag är tillbaka på söndag eller måndag. Sarus kommer hålla ställningarna så länge!

Tröttistroopie

Så här ser det ut på morgonen innan man ska iväg och jobba, för andra dagen.

 


2 glas kaffe - check
1 rostad macka med ost - check
1 glad chei - check

 

Redo att gå - 68% klart.


städ?

Om sanningen ska fram så är det nu städat och fint på två ställen här i Falun. Både i troopcrib och Limitbreak-HQ, vi har städat på varsit håll idag. Duktiga som vi är^^

No Mr.Muscle.

Blev inget städande igår. Vi är lata. Men det ska ske. Snart! :)

Ni får en bild på en inredningsdetalj som tröst. Adjö :*


:*


:)


:(


Vi trivs riktigt bra ihop, alla tre.

Balking-kong

 

<3

 

Vi fyndade cafébord och två plaststolar på Jysk igår. Jag måste säga att vi är rätt så händiga, kan sätta upp saker själv, och odlar gurka på balkongräcket. vi äger ju lite. "Life of the supercheier" borde vi byta namn till.

 

(Ursäkta den rätt så ohäftiga bilden, jag är inte den av oss som kan photoshop och sånt coolt. Jag står nog mest för mat och bak. / Sara)


Troopcrib


RSS 2.0