She took my heart, I think she took my soul ♥

Det var mys igår när kings of leon spelade closer och on call. Ikväll kommer jag vara ännu gladare, jag ska äntligen se 30 seconds to mars :')

Paket!

Miehehe, klad shejj!

P&L

Idag tänkte jag dra en sväng till borlänge och leka på p&l, jag SKA se Kings of leon, men funderar fortfarande på om jag orkar dra iväg och se på jimmy eat world och sick puppies. Men jag vet inte, grabbarna ska tydligen spela in idag så jag har inte direkt nån att dra dit med.. Sux.
Jag hjälpte btw till med scenproduktionen av den största scenen, det var tungt, men ganska roligt att se hur allt växer fram. Vi jobbade två 12h pass, jag har världens träningvärk i mina vader, det är cp..

Sneak peak

Jag blir trött på blogg.se! Allt verkar krångla, när jag väl fått koden till sidan att visas så vill inte statistiken fungera, skit. Men nåja såg att många haft problem så jag valde att ignorera det och skaffa en annan statistikräknare, på susnet.nu. Hittills fungerar den, Yaaay!
Innan jag slänger mig i duschen så tänkte jag testa om det funkar att lägga upp videor..? Det här är en liten sneakpeak på Transmissionvideon. Jag vill se hela nu! nunu

Hejhopp


breaking the silence

Sitter här och väntar på att jag ska vinna några auktioner på tradera, jag ska utöka min resident evil-bubbla tänkte jag.. Nästa vecka är det ju p&l också, ganska mkt pepp på att se 30 seconds to mars! (: Dock hade det varit så mkt bättre om sara hade kunnat komma hit! Men nu äre inte långt kvar och hela juli ska jag jobba så det kommer gå fort. Yeeeeh!
Jag tänkte vara snäll och bjuda på lite bilder jag tagit på Markus... (:

The troopcrib!


Bloglovin<3

Följ min blogg med Bloglovin

:(

Sara har tyvärr inget internet så jag gör bara ett litet smyginlägg åt henne så att hennes kategori ska aktiveras.

GillaGillaGilla!

Ni gillar väl Limitbreak på facebook?
http://www.facebook.com/lmtbrk

Om oss troopies!

Vi är två tjejer som träffades genom våra pojkvänner som spelar i samma band. Våra "män" bor ihop och därför tyckte vi att det var en ypperlig idé att vi startade en tjejpakt och att vi också skulle bli roomies. I Augusti/2011 blir detta helt sant. Sara kommer ta sitt pick och pack och fara ända från skåne hit upp till dalarna. Jag(stefanie) bor redan här(falun) bara några hus ifrån limitbreaks högkvarter.

Våran blogg kommer att handla om det mesta, men framför allt hur det är att ha pojkvänner som i stort sätt äter och andas musik. Vi kommer ge er våran version av Limitbreak helt enkelt:)

 

Sara
Född: 1989
Kommer ifrån Höganäs, skåne.

 

Stefanie
Född: 1990
Kommer ifrån Laxå, Örebrolän


RSS 2.0