Yeah, ny video!


flyttkatt

Såhär har det sett ut för Baloo de senaste dagarna, han börjar nu trivas och busar och sover lite överallt :)

KOMDÅSARA!

Nu sitter jag här, ensam, i våran stora trea. Jag käkar godis, lyssnar på musik, fixar bloggdesign men tiden tycks inte gå fortare för det. Sara, Max och baloo är kvar i skåne. Men imorgon, då smäller det! Dagen vi längtat så efter:D

Ikväll drar jag iväg med min markpuss och fiskar i skogen, är tillbaka imorn. Jag har fixat spön och lite gamla drag, markus köpte nya igår och en ny lina idag:P Så ikväll blire pimp my spö och förhoppningsvis får jag fisk och kvällsmat.

Flyttdagar

Här sitter vi, jag och Stäf i nästan varsin ände av Sverige och bloggar, men om endast en dag så bloggar vi från vår gemensamma crib. Maximiliam är nu på väg ner med bil och släp och vi ska tokpacka det sista för att försöka hinna med att flytta imorgon. Jag är så nervös, glad, rädd, supernöjd och helknäpp på samma gång. Det där med helknäpp stämmer väl oftast hela tiden. Jag menar.. Jag flyttar 67mil. Bara så där. :D Impulsivchei.com

Det är iofs rätt genomtänkt, men det har hänt rätt fort. Imorgon fyller jag och Max ett år, och jag och Stefanie firar en dag som Roomies. Livet är så himla underbart. iiiih!!!

 

Adjö vänner. Vi hörs snart igen.

 

Sara


Flytt, dag 1

Min lägenhet skriker JAG SKA GÖRA KAOS MED DIG! Och ja, här är det kaos, Mor&Far är här för att hjälpa, vi har inte börjat än men jag tog med mig skit från laxå och det är utspritt all over..
Jag tänkte att jag slänger in en bildbomb sen eller nåt, men nu, FLYTTDAG 1 BEGINS!
EEEEEEEEeeeek

kattlådan

Baloo är också pepp på att flytta.

 


Saras första!

Galet, galet och åter galet är allt jag har att säga om röran här i min etta. Att balansera jobb, packning, städ och en katt är svårare än vad det låter. Jag har inte speciellt mycket tid på mig att packa och städa lägenheten då jag ständigt jobbar. Men fyfan vad det är värt det! :) TroopCrib, here I come.

Nästa vecka bär det av till Falun. Jobbar sista dagen på onsdagen, drar på torsdagen. 
typ 9h resta med Max, släp och Katten Baloo. Kommer bli awesome.

 

Ville bara trilla in och säga hej för första gången, har fortfarande inget internet. (bredband2, ni är idioter)

Nu ska jag till jobb.

 

Adjö så länge! :)


Vi lever!

Ingen behöver vara orolig:) Vi lever, vi har bara fullt upp just nu. Båda två jobbar, dessutom har inte Sarus något internet. Vi ska försöka styra upp lite roliga inlägg! Don't worry.

Har btw hittat en nice sida ni borde kolla in!

BLOGGRIKET BLOGGRIKET BLOGGRIKET


Så nära, men ändå så långt bort...

(Foto, Lucas Andersson)

Sjukt bra spelning! Stämningen var lätt i klass med metallica och rammstein. 30seconds to mars växte verkligen i mina ögon nu. Awesome!
Man ser btw mina fingrar bredvid 30stm på andra bilden. Sååå nära. Nästan. Men det kändes närmare irl. Nåja, funderar på om det var den bästa spelningen hittills?

RSS 2.0