Sara- Att städa eller att inte städa

Igår så var jag ledig, jag hade planerat att städa lite på mitt rum. Mitt rum ser fortfarande ut som 3e världskriget.. Hur kommer det sig då att jag inte städade på min lediga dag? Jag spelade ju givetvis Zelda. Vad annars? Är helt hooked på det spelet just nu. Har kommit ganska så långt och det är jättesvårt att sluta. Det blir ju mer spännande hela tiden. :')

Ska nog spela lite lite till innan jag går och jobbar idag! hihi. Gött är det ibland att börja tre.Fick ju denna fina box utav min kära Max i julklapp. :D Hur lyckligt lottad får en tjej vara egentligen? Klad hest.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej jag har 4 tävlingar på bloggen och det kommer flera varje dag, eftersom jag har tävlingsvecka! Så kika in och var med i alla! Och om du lägger till mig på bloglovin så lägger jag till dig med, bara lämna en kommentar med vilket nummer du blev.http://socosy.blogg.se/category/tavlingar.htmlKRAM

WWW.SOCOSY.BLOGG.SE

2012-01-12 @ 14:27:01
Postat av: Lina

Hej!

Nu har jag bytt blogg ifrån http://ryttarre.blogg.se

till http://iinas.blogg.se/ .

Jag tyckte inte att namnet passade med bloggen eftersom jag skrev om allt möjligt, men jag hoppas att du vill fortsätta följa mig där i stället.

Annar får jag tacka för den tid du la ner på min gamla blogg :) <3

(Designen kommer bli bättre straxt )

Kram Lina

2012-01-13 @ 18:13:58
URL: http://iinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0