Solsken 2.0

Ville bara skryta lite om att det är varmt på vår soliga balkong!
Lite mys i solen innan jag drar till jobb! NAJS.

Solsken!

Idag har det varit en riktig mysdag för oss Troopies. Sara koom hem efter en natts arbete och en förmiddags sovande och vi begav oss ut i det superfina vädret! Vi bjöd oss själva på nomnomnom i form av IsChai-latte och solsken. Underbar dag!

Finfint!

Idag är det typ det perfekta höstvädret! Det är varmt, soligt och jättefina löv, I like:)

Förresten så tänkte jag berätta att det inte har gått så bra för mig med min springning, jag sprang en gång.. Höll på att spy sen så ville jag inte mer. Men ikväll ska jag hänga med supergrannen till gymmet och boxas lite. Jag brukar inte gilla att röra mig men det skadar ju inte att testa. 

Nu ska käkas lite sen packa väskan, för imorgon drar jag ut på äventyr!

Dummisar!

Renoveringen av vardagsrummet har bara strulat, och när vi väl fick hit dom så sa de att det skulle ta tre dagar. Nu har det gått tre dagar och de är inte alls klara. Det är kaos i hela lägenheten, och de har spillt färg på golvet.. Vi blir så trötta!

en liten gris skulle till arbetet..

Jobb NÄSTAN hela veckan = NAJS. Som timvikarie tycker man om att jobba så mycket som möjligt. Man vet ju inte om man har jobb nästa månad. Fast, oftast så har man faktiskt det. :) Att glädjas över att folk är sjuka, har aldrig känts så här bra!

Renovering! Whoop!

Vi har varit extremt dåliga på att visa er bilder på vårat hem, men det har en bra förklaring! Vi har väntat, och väntat, och vääääntat på att det ska bli ommålat i vårt vardagsrum. NU ÄNTLIGEN har det börjat hända saker. Idag har de börjat, och på onsdag ska det vara klart! Sedan så ska vi möblera, sätta upp HYLLOR! omg, hyllor, som vi saknat dem.
I hallen å andra sidan, så har det flyttat in en ny kompis som ni ser på första bilden! Ingen annan än Captain America! Hur awesome är inte det? Affischen är rätt så stor som ni ser ! Och den döljer för närvarande en extra dörr in till Saras garderob. Fler bilder kommer!

May the force be with you.  / Troopies.

Weekend i mälarbaden/eskilstuna!

Som ni ser så hade jag rätt så mysigt under min helg i Mälarbaden! Vi gjorde mycket mer än att vandrade i skog och båtade i sjö. Tillexempel så åt vi massa god mat. Både hemma hos min 'Svärfar' och hemma hos min 'Svärmor' :) Vi firade svärmors födelsedag i en vidgjord lada mitt ute på landet och hur mysigt är inte det? Supermysigt. Vi spelade även lite biljard med Yngligen Felix. (Min pojkväns lillebror) Det var nog det mesta. :) Massa latande blev det också. all kärlek till min Maximiliam för att han står ut med mig när jag är stressad. Du är veckans HedersTroop. <3

GOGOGO!


Ja, tack.

Det är inte direkt så att vi saknar ett 360 här i troopCrib, eller jo vi har ju inte varsitt.. Men vore inte det här sjukt nice?^^ Jag tycker nog inte att det är snyggt över huvudtaget men Star wars är ju mysigt! Så vi tar gärna emot ett sånt här på posten. Tack!

Omväxling förnöjer

När jag har tråkigt brukar jag irritera mig väldigt på mitt hår. Alltid gör jag något förhastat. Men den här gången blev jag faktiskt nöjd. Iofs, jag kanske har lite för tunt hår för att ha lugg, men det var ändå dags göra nåt åt rufset jag hade innan.

Mysdag nr 2

Jag och Markus bäddade ut min stora soffa igårkväll, för min säng är så liten. Och idag tänker jag inte bädda ihop den utan jag ska mysa och kolla på Weed miehehe! Ska tvätta idag också förresten, för jag hann inte få med några handdukar igår, så att eh.. GOGOGO!

Stäff goes fotograf

Igår fick jag äran att fota lite promo-bilder till grabbarna i the new love. Det var skitkul och jag hoppas de blev nöjda.

Idag blir en soft dag för min del. Ska tvätta och redigera bilder hade jag tänkt. Wiiho! Kanske slänger upp nåt mer inlägg sen. Förresten, om ni vill se fler bilder får ni gärna klicka er vidare till min flickr.. Den finns i sidmenyn!

Leila kan slänga sig i väggen! SARA BAKAR!

Igår kväll fick jag ett ryck och bakade cupcakes! Chokladmuffins med Choklad- och nötkrämsfrosting blev det! Med småsmåsmå maränger och  vita chokladhjärtan på toppen! :) Ledsen för den dåliga bilden, men mitt kamerabatteri är inte än laddat och jag gissar på att cupcakesen är uppätna innan det händer! ;P

Jag ska på minisemester idag! Idag åker jag till Mälarbaden/Esiklstuna för att fira min 'svärmors' födelsedag.  Ska bli skönt att komma bort en helg! Ska föröska uppdatera medan jag är borta. Ha det bäst!
/ Sara

Limitbreak har nytt uppe!

En tidigare oinspelad låt från Limitbreak!
Vill ni se mer? Gå in på http://www.youtube.com/user/lmtbrkTV

Förkyld!


Hejjsa Sara friskt humör... eller något.

Jag börjar bli dunderförkyld märker jag. Och jag snar snart börja på mitt andra arbetspass för dagen.
Tung i huvudet är jag! Men är inte sjuk än så jag ska nog fan klara av det! Bita ihop liksom. :)
JAg har inte mycket mer att säga än så. Men vi hörs imorgon eller något!
Adjö. :) / Sara

stäffs hemlis:

Mitt paket som kom förra veckan innehöll en dator och en ny skärm, världens bästa "leksak". Det är min nya bebis^^ 

Förresten, vet ni va? Nästa vecka blir det målat i troopcrib:D Det kommer bli nice. Nu blir det en varm dusch och sen plugg för fulla muggar! Dugga imorn och tenta på fredag, heja heja!

Sara behöver sminkinspiration.,

Jag är så sjukt sugen på att göra något roligt med smink! Gief inspiration!
Denna sminkning gjorde jag på min kära vän Ewelina en gång. :)
Det blev helt okej tycker jag. Var ju trots allt första gången jag sminkade dit ögon på någon.
Nu ska jag laga lite mat. Adjö så länge.
/ Sara

sfdsehr

Jag är så jäkla dålig på det här med uppdateringar.. Skärpning!

Iaf så är jag pigg men trött på samma gång och uttråkad.. Men jag har en liten minifis brevid mig så jag ska väl inte klaga? Sen så ska jag visa mitt hemliga paket också, men inte ikväll.. Jag ska nog kolla lite greys och värma upp lite inför den nya säsongen som börjar i veckan!! EEeeEeek!

Hur vi spenderade vår lediga dag


Jobbchei 2.0


arbetarklass!


stäff goes megaHÄPPY!


Tvättmorgon!


Sådärja!

Det fixade ju sig till slut. Tryck F5 för att uppdatera sidan snabbt. Den är lite rörig, men det är ju jag och sara också så det passar sig ju fint.

Och ja, vi vet att det står LIVE of a soffpotatis ist för life of.. Men det ska fixas snart^^
Vad tycker ni?

asuhfiebbrew!!!!

Jag har suttit från och till i två dagar med en ny design.. Jag har fixat lite saker, men footern försvinner? Och jag får inte till någon bra ny header:/ Livet är orättvist.

Lite bilder från i fredags


Omnom

Jag har precis slängt ihop en cheescake och smeten räckte till några minisar också. Det är ett lchf-recept och smakade faktiskt helt okej, dock var det lite för mkt grädde i. Men det går att fixa till nästa gång:)

Nu blire dusch, sen bara en myskväll!

Nytt inlägg i grabbarnas videoblogg!


SimsimSara


stäff goes serious!

--> Här är en länk till C25K-grejen <--

Saras-corner


omg!

Troopcrib förvandlas till sleepover-crib! Vill ni veta vem som är här?:O Det kanske ni får imorgon. Natti gott folk!

Mys!

Ibland så måste man få vara lite snuttig! Helgen har varit awesome, massa mys och mat. Kan inte bli bättre. Igår bjöds det på kött+potatisgratäng i troopcrib, det uppskattades stort av gänget. Men till den stora nyheten. Jag ska börja styra upp mitt liv och bli riktigt nyttig. Jag kör med alla bokstavskombos jag kan! Lchf och c25k! Heja heja! Ska slänga upp nåt inlägg där jag förklarar lite mer vad det innebär.
Sen blev jag och markpuss fotade av grymmaste Heli i söndags. Det kommer också mer bilder på det om någon vill. Annars kan man kolla in hennes flickr. --> HÄR

Gårdagens

Igår hade vi världens myskväll i troopcrib. Jag och Markus hade köpt sallad och naturgodis sen blev det bakryck. Jag vet inte vad det är för kaka, vet bara att mamma och mormor brukar göra den, fast de har äpplen i. Men hallon och blåbär blev en succé! Nåja, nu ska jag snart iväg till bussen för att leka i skolan, grupparbete yeehaa! Nej. Men livet leker i falun. Jak er kladshejj.

Sara saknar!


RSS 2.0