besatta troopies!

Nu har vi hittat ytterligare två serier som vi ska irritera oss över att det aldrig kommer nya avsnitt till! Vi blir lite smått besatta här i TroopCrib när vi hittar något vi tycker om. Ehehe. :D Dessa serierna verkar iaf superbra! Kolla in dem! Once upon a time handlar om sagokaraktärer som är frysta i tiden i en liten byhåla i maine. Grimm handlar om "The grimm reapers" fast inte i den bemärkelsen som vi tror. Det är de som dödar varulvar och andra konstiga demoner! Najs. :)
Ha en bra dag! / Troopies

Rubrik!

tjo bloggen!
Detta är då en bild från förra fredagen. Bättre sent än aldrig?
Vi är lite upptagna här i troopcrib just nu :( Sara har fått vikariat på sitt jobb och Stäf pluggar! Stäf hade tenta igår, vi håller tummarna för att den gick bra. Det har inte hänt så jättemycket nytt i vår lya, vi jagar fortfarande en slagborr så att vi kan sätta upp hyllor. Trevligt va? Sen är vi ju lite sega också. ^^
Snart är det jul, och då jävlar så ska ni få se på julmys!
Adjö så länge!

i!i!i!

Idag ska vi åka till världens ände, eller något i den stilen. Ingen av oss har varit där men det kan väl vara roligt att se sig om! En timme med buss! Awesome.

Yeye

Såhär snygga är vi idag och ungefär hela helgen. Vi har mest spelat sims och ätit onyttigheter. LCHF släng dig i väggen! Vi vet att vi lovade lite mer nya bilder. Men sims har tagit över våra liv. Också serien The secret circle. 

En annan världsomvändande nyhet är att Captain america har trillat ner(han klarade sig inte utan skador). Dock har han inte återfunnit sin rätta plats än men när vi får lust ska vi hänga upp honom igen.

Det var allt för den här gången. Häjdo

Fult ös i TroopCrib!

Vi står och gör vid oss förfullt då vi ska på spelning! :D
Vår kära granne Paulina (Tjejen på bilden, duurh) spelar i ett band som heter The Sensitives och idag spelar de på Klubb Hellmer här i Falun! Ni kan kolla in dem på facebook genoim att klicka på bilden! Gilla dem nu. Go go go! :)
Troopiesbilder kommer!
BRB!

Sara har blivit med dator!

Iom att Stäf fick sig en så fin dator och började spela sims, så blev jag lissen för att min laptop är inne på sin sista suck och klarar inte av spel, inte ens Facebookspel, utan att dö. :( (efter två år, wtf liksom?) Sim sbegäret blev för stort och nu har jag också införskaffat mig en speldator. Inte lika grym som Stäfs men den klarar iaf de flesta spel och det gör mig nöjd! :D Puss på Max för hjälpen och puss på mitt jobb som ger mig mer jobb. :)
Ibland kan man inte mer än att älska sitt liv. Hur mycket fel man än förösker hitta!
Adjö. :) / Sara

Zombielöööv!

Jag är glad! Ikväll ska jag och Markpuss ha lite mys med walking dead-premiär! Vi ska lyxa till det lite extra med fläskfilé också, det ni! Nomomnom

Jag har förresten gjort ett schema för alla serier jag ser, så att jag kan hålla koll på vilka dagar jag inte kan ha ett liv och göra vettiga saker. Just nu ser det ganska lugnt ut faktiskt. Följer inte många serier alls:/ Gief tips på bra serier! Tack.

Bara en sån där dag..


Holy macarony

Är förväntansfull som ett litet barn på julafton(inte för att jag har blivit mindre förväntansfull på julafton med åren, men iaf) ,sitter och ska snart testa en demo. Sims 3 husdjur släpps ju snart i usa, och den 20e i sverige.. Får se om det är värt att skaffa? 

Efter lite demotestande så ska jag plugga röven av mig, skriva PM(+kalkylera) och referat. HejaHeja!

Skyndaskynda!

Ska slänga mig i duschen och hetsa iväg till skolan. Vi har så jäkla mkt just nu, och kalkylering är inte att leka med, crazy shiit! Jag har ingen rolig bild att lägga ut, så ni får en awesome låt. 



Ny grej!

Det här är väl inte supernytt för vi har ju faktiskt haft några veckans troopies innan. Men nu ska vi gå all in! Det här är inte som något tråkigt "veckans blogg" som alla är med i där vinnaren blir lottad. Utan här hamnar bara riktigt bra personer, med eller utan blogg! Men vill man så får man absolut tipsa om någon som är grym eller som gjort något bra :)

Priset är att man får en fint inlägg om varför personen blev veckans troopie samt en hedersplats på vår sidmeny, och även en länk där ifrån till personens hemsida/blogg eller whatever.

Hoppas ni gillare! Gief tips nu!
/the troops

Semesterslö, så att säga.

Zzzzz är rätta ordet. Efter ett par dagars ledighet med konsert och annat skoj så ska jag nu på att jobba en heldag! 06:30 - 20:45! Det kommer nog kännas lite! ^^
Men för att skriva om något roligare så var konserten i tisdags fantastisk! Förbandet var väl inte direkt i min smak, de var ösiga, men liksom på fel ställe. Speciellt om man hade en sittplats. Men Red Hot Chili Peppers bjöd verkligen på sig själva, de var helt enkelt asbra! Inte så mycket bilder togs, men ska stjäla några från Maximiliams mobilkamera! Nu är det dags att sminka sig lite! Vi hörs senare!
Adjö / Sara

Konsert = Nöjd Sara!

Då ska vi snart sätta oss i bilen för att brumma iväg till Stockholm! :) Först ett stopp i Eskilstuna för att hämta upp resten av the rockers. Haha, dvs Josefin(e?), Felix och pojkarnas Pappa Claes! Och någon mer, men mitt minne sviker mig.. Det som rä mest synd i hela världen är att min Troopie inte följer med! :( Attans bananer. Men det blir nog en sjukt najs kväll iaf! :) Vi hörs senare.
Adjö! / Sara

FÖDELSEDAGSBAK!

Såklart att vi bakar när någon fyller år! Igår bakade vi nya saker som vi aldrig gjort förut. Blandannat såkallade Cake-pops, som tydligen är populärt i USA? :) Vi fick inspiration från en blogg vi besökte. Kan inte minnas namnet på den nu tyvärr. :( Men tack för det, du som känner dig träffad! :) Sedan bakade vi en minitårta med KinderMaxi chunks och vitchoklad-chokladchunks. Med chokladfrosting! ;D Här spar vi inte på kalorierna! Btw, våra små tårtformar med Mumintrollen är himla söta, eller hur? :)

Födelsedagstroopo

Ja, då var man ett år äldre! Tycker att jag ser någon liten rynka när jag kollar mig i spegeln. Hehe.  Nej, men idag blir nog en superbra dag. Snart kommer min troopie hem! Vi ska kanske baka och sätta upp speglar! :D
Jag har dessutom fått en helt awesome present av min älskade Maximiliam! Imorgon ska jag kolla på Red Hot chilli Peppers! hur awesome är inte det?! :D Superglad är jag. Fick lite på posten också. Skraplotter av min Mami! Jag vann 2 nya lotter! Inte dåligt det heller!
Ha en bra dag! Det ska jag ha.
/ Sara

Buhu!


Senaste och sista

Nu finns äntligen Transmission ute! Det är min favorit:)

Killarna släppte precis av mig hemma, de skulle iväg och repa i gävle för kommande spelningar. Åhhh, jag längtar tills de börjar spela live igen! Just nu är det så långt kvar till deras gig.. Men det är bara att hålla ut^^ 



Alltid så förvånade!

Sara och Stefanie är inte vana vid att folk ringer i hemtelefonen eller ringer på dörren.  Idag hände båda, det ena en felringning och nu precis ringde det på dörren! Vi kollade i kikhålet och öppnade försiktigt dörren. Så som rädda cheier ska göra. In stormade det fyra stycken män som ska inventera vår lägenhet! De ska typ renovera eller något här nästa år. Spännande! De säger att vi har fått en lapp för en månad sedan. Vem håller koll på saker som kom för en månad sedan? Inte vi iaf. Virrhönor.

Höst i borlänge

Igår var jag en sväng i borlänge och pluggade med min vän Heli. Efter mkt plugg bestämde vi oss för att ta en promenad. Det hela slutade med att vi gick längre än väntat, bla runt dalaälven. Riktigt fint ställe!

Idag blir det dugga för min del. Dugga är typ ett delprov, jag tror det kan gå bra. Vi får hoppas på det!

bullbak!

Igår den 4/10 var det Kanelbullensdag och det är väl klart att det blir bullbak i TroopCrib! Trots att en av oss inte äter sötsaker längre, så är det ju alltid kul att baka! Vanliga traditionella kanelbullar blev det såklart men även en liten twist vid sidan om. Dagen i ära så gjorde Sara Kanel- och äpplecupcakes med vaniljglasyr. (samt pärlsocker, såklart!) De blev rysligt goda! Så det var detta som försegick hemma hos oss igår.
Stay tuned!
/ Troopies.
(ursäkta dålig mobilbild)

troopcrib

Efter och under målningen har det varit lite smått kaos här. Men det börjar arta sig! Målningen är klar och vi har investerat(sara har) i två nya hyllor. Där hyllorna står kommer våran awesomea retrohörna vara, vi planerar ytterligare ett inköp som också kommer bli grymt.

I hallen har vi en hylla som råkade trilla isär^^ Det är vår superhjälte hall. Captain america och jokern hänger fint där. Wolverine och Comedian stannar dock i stäffs rum lite till.

Städar... typ.

Nu är jag i full gång med att städa! Eller ja, just nu sitter jag ju här. :P
Men annars städar jag. Köket är nästan helt färdigt, ska bara slänga lite reklam som ligger på bordet. Vardagsrummet blir nog också klart, bortsett från att  vi inte kan sätta upp något på väggarna dvs.  Toaletten ska också städas, kattlådor tömmas. Allt blir super. Men först KAFFE. nomnom.
Adjö så länge. / Sara

Dagens Troopies


Dagens Troopies är Maximiliam Andersson och Lucas Andersson för att de hjälpte mig bära upp de hemskt tunga hyllorna för alla 3 våningsplan och in i the TroopCrib. Tack så himla mycket. Ni är guld värda vet ni!

wuhu!

Jag är en sucker för möbler från 50- & 60-talet, speciellt om möblerna är i teak. Har varit på väg att köpa hyllor från en retroaffär inte alls långt här ifrån. Men då skulle jag få betala 1200:- per hylla. Så nu har jag fyndat! Dessa två finfina hyllor för endast 700:-!! Nu ska vi snart iväg och hämta dem. Är fruktansvärt nöjd!

fjäril

Lite lek i photoshop innan jag beger mig iväg till arbetet. :) Denna lilla filuren hälsade på oss i måndags. Inte brydde den sig om när jag tryckte upp objektivet i huvudet på den.  :P
ha en fin dag vänner. / Sara

RSS 2.0