SJUKT PARTY!


9/16 sara&steff

16 day challenge - våra önskningar, mål och drömmar.

Är det inte självklart? Vi vill vara med i star wars. Nu är vi det. Mission accomplished!

bakgrundsproblem

Den dumma sidan som vår bakgrundsbild finns på ligger nere för tillfället. Vi kommer alltså inte åt bilden, men så länge kör vi på den här.. den är väl okej?

dumma skola!


Vem ha rinte tänkt så här ibland?




Fast mest för att det skulle vara kung att träffa Batman på riktigt!

ensamen!

Kära nån så ensamt det blir här i TroopCrib när det fattas en troopie! Stefaniiiieee kan du komma hem från skolan snart eller?


Jag vill ta tillfället i akt och berätta att jag fått mitt vikariat förlängt ytterligare tre månader, så nu är jag anställd med 85% till och med april nästa år! (Slutet av Mars dvs) Grattis till mig! Kommer nu få mer ansvar och tillochmed bli kontaktperson åt någon vårdtagare! Ska bli himla kul. Det känns verkligen bra att någon tycker att man är bra på sitt arbete. All kärlek till mina underbara kollegor. Jag är lite som stålmannen, fast undersköterska. Inte lika glamorös täckmantel kanske, but damn, I love it!


8/16 - Sara



Ewelina (till höger på bild 1) har varit min allra bästaste bästa vän i erhm... 10år? :) Ja, vi delade brythjärta på hennes 12års dag. Det är inte dåligt! Hon finns alltid där, vått och torrt, utan henne hade jag inte varit med om så mycket konstiga saker! Vilket är något positivt! :D Maximiliam, (till höger på bild 2) min pojkvän, mitt hjärta. Utöver all kärlek mellan oss så har vi en vänskap som inte är av denna värld.
Stefanie, Julanie, Hestanie, Destanie, plugganie
, ja, kärt barn har många namn. Behöver jag säga mer än så? Fann en rumskamrat och sedan i denne rumskamraten i troopie och sedan en bästanie!


Tack för att ni vill ha mig i era liv. :)

8/16 stäf


Se limitbreak live i veckan!

Äntligen börjar dom spela igen! Jag vet inte vilka som är mest taggade, vi eller grabbarna. Vem vet.. Om ni vill kolla in dem så spelar de i dalarna den här veckan:

Onsdag 22.00 på pitchers i Falun
Torsdag 19.00 Musikhuset i Gävle(ingen åldersgräns)

Alla som är i närheten kommer dit! Det kommer bli awesome, de ska spela akustiskt.

Julmys i TroopCrib!



Så här mysigt har vi när vi tittar på serier! Det är inte dåligt alls faktiskt.  Fyfarao vad vi har längtat efter julpyntet, och nu när det äntligen är här, så är det hur mysigt som helst. Välkommna till vår JulCrib!

Sara - Nya saker!


Okej, iaf en ny sak! Helt underbar och välbehövd är den också. Jag har gått runt med en ensam nyckel i fickan hur länge osm helst nu och har funderat på nyckelring länge, men ville vänta på att en bra nyckelring dök upp. Och WOOOP, där var den ju! Längst ner i en REAlåda på BR-leksaker. Min alldeles egna Stormtrooper. <3
(Om man inte räknar med Stäff då såklart! :*)

7/16 - Sara&Stäf


Tävling om design!:D

Nu såhär i juletider tänkte vi vara lite extra snälla så vi kör en liten tävling om en alldeles egen design! Förstapris blir en bloggdesign som vinnaren själv får välja. Sen tänkte vi även lotta ut ett andrapris, det blir en egen header. Det enda du behöver göra för att vara med är följande:

1. Gör ett inlägg om tävlingen i din blogg, där du skriver hur du skulle vilja ha designen och även länkar till oss.
2. Gilla oss på bloglovin'
3. Kommentera här, med en länk till ditt inlägg.

>Här kan ni se en annan design jag gjort<
Vinnaren kommer dras på JULAFTON! Gogogo!


första advent

Ja, gårdagen var awesome, och lite knasig?
Vi handlade julgranar. Ja två stycken, för vi hittade en som var billig på rusta, men sedan en som var ännubilligare och jätteawesome på plantagen, så vi köpte den också. Vi ska lämna tillbaka den på rusta såklart, två granar i en trea hade varit super men det är lite ont om plats tyvärr. Vi kommer lägga upp bilder på vår julpyntade troopcrib om ett litet tag. Men mitt i allt vårt julstök så saknade vi en katt! Baloo var försvunnen. Maximiliam var den som upptäckte detta och gick och letade. Då har det lilla pyret trillat ner från balkongen! Sitter där, 4 våningar ner och jamar! Stackaren! Fear not my friends! Katten klarade sig utan en skråma och så fort han kom in springer han runt som vanligt igen. :) Superkatten! Han borde heta Batman.

day 6 stäff


Det här är några av de snyggaste människorna jag vet. Och en av dom är min. vilken tur man har ibland! Vad de har gemensamt är väl.. jag har faktiskt ingen aning? Men oftast så tycker jag att alla killar ser bättre ut i skägg eller mustasch. Så det så. Faast, eddie vedder ska inte ha skägg när han är ung, och absolut inte vara utan när han är gammal.
Men egentligen så spelar inte utseendet så stor roll när man väl lärt känna någon. Men det kanske hjälper till för att man ska vilja lära känna någon.

6/16 - Sara

Ja, desa män är vad jag skulle kalla fruktansvärt attraktiva.
  • Jake Gyllenhaal
  • Jason diakité
  • Heath Ledger
  • Hugh Jackman
  • Maximiliam Andersson (Min käraste)
Så.. Vad har tre skådisar, två levande (ja, trots åldern) och en död, gemensamt med en hiphopartist och en trummis? Jo. Leendena såklart. Jag menar, kolla på dem. Åh så vackert det är med leenden. Egentligen är det vackert vem som än ler men när män har så här fina leenden blir pojkarna genast på min topplista av snygga män.

5/16 stäff

Som vanligt så kör jag en egen twist! Det blev inte en gång i timmen, men det blev några bilder utspridda över dagen, ganska mycket tid spenderades i den utbäddade soffan^^ haha, men nu ska jag kolla på film!

why..

Jag tänkte bara berätta för er som bryr sig att jag hade fullt upp igår med att vara i skolan nästan hela dagen, hetsade hem och fixade lite saker och sen drog jag till arenan och lyssnade på musik. Så jag hade inte alls en enda tanke på 16days challange. Jag kör stenhårt idag ist så ni får se massa pics ikväll. Håll ut!

5/16 Sara

Ja ni!
Jag tog inte en bild i timmen, men tog iaf några. Jag glömde ställa klockan på ringning var timme! Det är lite hektiskt för mig här i skåne, trots att jag egentligen han "semester". Familj och vänner som villl träffas, jag får ingen lugn stund! :D Men det är det värt!
Idag har jag;
  • Försovit mig
  • Varit på Väla. (ett stoort köpcentrum)
  • Shoppat upp pengar. ( på bland annat hm, city bird och lindex)
  • ätit mat med min mamma och hennes man.
  • Träffat mina kusiner och min kära moster!
  • Handlat godis och sprungit på en vän som jag inte träffat på LÄNGE (känn dig träffad Johanna)
  • Åkt bil hem till Pappa. (Tack schade)
  • Druckit glögg och kollat på film med min pappa.
  • Myst med katten
  • bloggat
Så ja, där har ni min dag. Och några utav bilderna i mitt lilla kollage är inte direkt bra. men  vad gör man med enbart Mobilkamera och Paint? :D Adjö på er!

Bloggdesign

Jag har fått lite förfrågningar från några kompisar som vill att jag ska göra lite designer till dom. När jag är klar med det tänkte jag kanske lotta ut en design till någon, vad sägs om det?

Här är en design som inte är riktigt klar men som en tjej ska få så snart som möjligt:

4/16 -stäff

Jag har en procedur som jag kör med varje morgon: Vakna med känslan av att du absolut inte vill gå upp, sov vidare så länge du kan tills du vaknar av att klockan är alldeles för mycket sen slänger du på dig kläder för att slippa springa till bussen i pyjamas. Funkar varje gång!

4/16 - Sara

16 day challenge. day 4!

en bild på mig och vad jag har haft på mig idag:



(min mobilkamera är nte så bra, förlåt för denna suddiga bild)

Uppdateringar från skåne!

Hej hej allihopa!
Igår var jag på Wallmans med mitt gamla jobb! Supertrevligt var det. Våra servitriser/underhållare var jätteduktiga och maten var god. Om man bortser från varmrättens kött som bestod typ av 70%fett. usch! De två förrätterna och efterätterna var dock super! :D
NI får nu två bilder av mig, en bild på när jag var halvfärdig och en bild på gårdagens inköp! :D MIna skor är typ överdrivet snygga. Bara så ni vet.
Kommer en uppdetering snart. "Day 4" ni vet. :)

komhemnu


3/16 - Sara

16day challenge.
Day 3!
Kan inte vara så hightech som jag normalt är nu när jag är ii skåne, far min har inte phötöshöp på datorn, så ni får vara nöjda med vad ni får! MIn favorit årstid är så klart sommaren! Soligt, mysigt och alla är glada, kan det bli bättre? Jag tror inte det va. :D Här bjuder jag på en gammal bild. Adjö så länge!

3/16 -stäff

Vem älskar inte sommaren? Jag tycker det räcker med att säga det. Men egentligen så gillar jag alla årstiderna, speciellt när det inte regnar eller är blött.

Liten saryu längtar hem!

Jag ska alldeles strax bege mig till tågstationen här i Falun för att åka tåg ner till Skåne! Det ska bli så himla skönt att få komma iväg lite! Har saknat min familj och mina vänner! jag är så fruktansvärt trött efter en dags arbete och nu bara en lång väntan på att jag ska få sova på ett tåg. Haha. Nej, nu ska jag gå igenom min checklista och förtränga det jag kommer att glömma. :) Kommer att uppdatera bloggen minst en gång om dagen! Kan ju inte svika 16-dagarsutmaningen nu inte! :D Adjö så länge!
-
Nu vill jag mest av allt tacka min käraste Stäff för att hon tar hand om tok-katterna! BÄSTASTE TROOPIEN EVÅÅR! Så därför blir Stäff:

-

2/16 - Sara


2/16 -stäff

Eftersom jag inte går med väska speciellt ofta, så visar jag er vad jag alltid har med mig i mina fickor!
Plånbok/korthållare, telefon, tuggummi, nycklar, pass och vantar. 

Nu ska jag och markpuss dra iväg en sväng till gymmet. Häjdo!

1/16

1: Jag tröttnar på mitt hår lika ofta som jag byter underkläder.
2: Jag avskyr gurka (förutom gurkan i cheeseburgaren på McDonalds)
3: Precis som Stäf så har jag någon form av kontaktallergi. Blir röd bara man tittar på mig.
4: Svensk hiphop är najs imo.
5: Jag har aldrig trivts så bra med ett jobb som jag gör nu.
6: Jag sjunger ungefär 90% av tiden jag är på jobb.
7: Kerstin Smide är vad jag kallar mig på Internet. Det är ett anagram på skedministern.
8: Jag kan lite om mycket. Speciellt s.k onödig fakta.
9: Min mamma trodde att jag var ett geni när jag var liten. Tji fick hon.
10: En gång, var jag med i en cirkus.

1/16 -stäff

1. Jag har någon form av dreads i håret.
2. Jag brukar klippa mig själv när jag känner för det.
3. Markus har stått ut med mig i över två år nu. Tack!
4. När jag var liten tvättade jag kläder i toaletten, men nu har jag lärt mig hur man gör.
5. Jag skulle kunna äta kinamat och sushi resten av mitt liv om jag hade haft råd.
6. Jag har någon form av kontaktallergi?
7. Min far är halvt dansk, alltså är jag kvartsdansk. Heja!
8. Jag kallas hestanie av de få personer jag känner här i Falun.
9. Jag älskar att rita silverfang-inspirerade hundar.
10. Om jag fick se Pearl jam irl så skulle jag nog gråta, på riktigt.

The 16 day challange

Vi hittade den här grejen på en annan blogg och vi tyckte att det var dags att vi styrde upp uppdateringen här, så here we go! (dock så kommer vi nog strunta i några grejer för vissa saker var lite lame)

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig
Dag 2 – Innehållet i min väska
Dag 3 – Min favoritårstid
Dag 4 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig
Dag 5 – EFIT (ett-foto-i-timmen)
Dag 6 – Typ av killar jag faller för
Dag 7 – Min favorithögtid
Dag 8 – Bild på mig och min bästa vän
Dag 9 – Mina mål/drömmar/önskningar
Dag 10 – Mitt drömbröllop
Dag 11 – En bild på mig själv för ett år sen
Dag 12 – Någonting jag ångrar
Dag 13 - En person jag vill träffa just nu
Dag 14 – Vad jag åt idag
Dag 15 – Min favoritfilm
Dag 16 – En låt som gör mig lycklig
Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig
Dag 2 – Innehållet i min väska
Dag 3 – Min favoritårstid
Dag 4 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig
Dag 5 – EFIT (ett-foto-i-timmen)
Dag 6 – Typ av killar jag faller för
Dag 7 – Min favorithögtid
Dag 8 – Bild på mig och min bästa vän
Dag 9 – Mina mål/drömmar/önskningar
Dag 10 – Mitt drömbröllop
Dag 11 – En bild på mig själv för ett år sen
Dag 12 – Någonting jag ångrar
Dag 13 - En person jag vill träffa just nu
Dag 14 – Vad jag åt idag
Dag 15 – Min favoritfilm
Dag 16 – En låt som gör mig lycklig

Knasbild!

En vanlig fredag, Sara jobbade till 20:45, en kompis, Stina, kom och hämtade henne på jobbet för att ha en trevlig pratstund i TroopCrib. Sedan så åkte hon hem då hon skulle jobba morgonen efter. Stefanie och Sara kände dock inte för att gå och läggaa sig när klockan var 23:00. Så Stefanie tog tag i saxen, klippte raklugg på Sara och sedan så gick de till The Bishops Arms för att bara sitta och prata och ta varsin öl. Efter denna mysiga kväll så gick de hem och värmde pizza och sedan sov de.
Its friday, friday.
May the force be with you / troops.

sådärja

Kom hem från markus kl 8, bestämde mig för att inte gå och lägga mig så jag gjorde om lite på bloggen. Den är väl inte helt klar.. men fult fungerande iaf. Säg gärna vad ni tycker!

Breaking dawn part 1

Idag har vi varit på bio! Najs varreee!
Vi såg ju givetvis den senaste filmen i 'the twilight saga' och vi är nöjda!
Vi är trötta nu och orkar inte uppdatera mer än så här!
Men vi hörs snart igen!
/ troops

dagens!

Ja, glada familjen! - en lillfis! (Harvey är inte med på bilden då hon inte bodde här när bilden togs!) Nu ska vi bege oss ut för att gå till vårdcentral samt apoteket för att köpa värktabletter! Så glada är vi! Fast vi lovar, vi är inte supersjuka eller något. Sara har ont i ryggen bara och det ska nog gå över! :)
Ha en bra dag allihopa!

Grattis till våra bästa gubbar!

Tack för allt ni stått ut med under åren! Grattis på er dag våra kära Papisar!

hurtbullar!

Ikväll börjar jag och Helibelli på volleyboll! Eller ja, vi ska prova iaf. Jag har lite splittrade känslor, volleyboll är awesome MEN den håller på en timme och jag måste vara borta typ 5h, jag åker klockan 18.00 och kommer hem vid 23.00.. rulit! Menmen, det kan vara värt iaf. 

Btw, om någon vet vart man kan spela volley på i falun får ni gärna hojta till! För jag hittar inget om det någonstans.

DÅLIGT!

Ja, vi är sjukt dåliga på att uppdatera. Flick lite extra bekräftelse på det idag!
Ringde min Papi för att berätta att jag skulle komma till Höganäs om två veckor och fick skäll
för att vi inte var tillräckligt bra på att uppdatera! Kul med en hängiven läsare dock!
Trots att det är min Pappa.
Detta har hänt:
  • Sara glömde nyckel i trappuppgången
  • Nyckeln blev hittad
  • Någon annan tog nyckeln (ja, vem fan tar någon annans nyckel?)
  • Fick byta lås (- 1100kr för Sara.)
  • Vi spelar Sims
  • Sara jobbar
  • Stäff söker extrajobb och pluggar som attan!
  • Vi toklängtar till julen (typ asmycket)
  • Vi dricker glögg
  • Vi har en adventskalender där vi ger varandra småsmå presenter fram till jul! (bild nedan)
Ha det bra så länge! / Saratroop

såhär kan man se ut

Sara har varit förkyld ett bra tag och nu är det min tur, yeye! Det enda som kan rädda mig nu är fis-herman, nyponsoppa och nässpray.

Just nu tittar vi på the secret circle och tar det allmänt lugnt. Vi har smygstartat lite med julpyssel inför advent som är den 27e. Haha. Vi är lite mongo..
Sen har vår kära granne bjudit med oss på maskerad, det blev ju inget förra gången så på lördag kör vi! Någon som har något bra tips på vad man ska klä ut sig till?

RSS 2.0